SoftShave pakt bacteriën en schimmels aan!

Stop scheerirritatie met SoftShave en
bereik een gladder scheerresultaat!

kelp

Dé oplossing voor een zeer herkenbaar probleem!

Heeft u last van ingegroeide haren of rode bultjes na het scheren? U bent zeker niet de enige! Sterker nog, het is voor velen een zeer herkenbaar probleem!

ingegroeide haar
scheerbultjes voorkomen met SoftShave scheerlotion

Werkt op ieder lichaamsdeel van zowel mannen als vrouwen!

Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van scheerirritatie op verschillende delen van het lichaam. SoftShave werkt dan ook op alle delen van het lichaam!

natuurlijk gladder scheren met softshave scheerlotion

Gebruik SoftShave voor het hele lichaam!

 • Benen & Oksels
 • Lies & Schaamstreek
 • Gezichtsbeharing

Al na enkele dagen aanzienlijk resultaat!

SoftShave heeft een zeer krachtige en snelle werking. Binnen 1 á 2 dagen na het eerste gebruik zult u al een aanzienlijke verbetering ervaren. Na een aantal dagen zult u geen last meer hebben van ingegroeide haren en rode bultjes na het scheren.

Gebruik SoftShave vervolgens bij iedere scheerbeurt voor een glad scheerresultaat en een schone en rustige huid.

SoftShave pakt bacteriën en schimmels aan!

Wat doet SoftShave nu eigenlijk met uw huid?

SoftShave pakt uw probleem direct bij de oorzaak aan! Ingegroeide haren en rode bultjes kunnen na het scheren ontstaan door de aanwezigheid van bacteriën en schimmels in de poriën van de huid. Tijdens het scheren kunnen de poriën van de huid verstopt raken met vuil, bacteriën en schimmels waardoor haartjes niet goed terug kunnen groeien. Dit veroorzaakt ingegroeide haren, ontstekingen en rode bultjes op de huid.

Door SoftShave te gebruiken tijdens het scheren wordt uw huid grondig gereinigd en gedesinfecteerd en ontstaat een gladde beschermlaag op de huid. De 2-voudige werking van SoftShave zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels geen kans hebben om zich tijdens het scheren in de poriën van de huid te vestigen. Zo heeft u dus geen last meer van ingegroeide haren, ontstekingen of rode bultjes.

Klik hier voor meer adviezen over hygiënisch scheren..

Unieke formule met een eeuwenoude basis..

Waarom werkt SoftShave zo goed?

SoftShave is ontwikkeld met een eeuwenoud ingrediënt als basis. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat zeewier een bacterie dodend effect heeft.

WaveCare heeft hierop ingespeeld en een product ontwikkeld met het zeewier Kelp als basis. Kelp staat bekend als een bron van zeer belangrijke stoffen voor het lichaam die onder andere een bacterie dodende werking hebben.

Kelp is de meest krachtige zeewier soort en is een 100% natuurlijk ingrediënt. Door Kelp te combineren met een natuurlijke, verzorgende zeep emulsie is een top product ontstaan met een uitstekende werking!

SoftShave verzorgt uw huid dagelijks op 100% natuurlijke wijze

Waarom zou u SoftShave moeten gebruiken?

SoftShave is een uniek product dat nog niet eerder gemaakt is. De combinatie van het super zeewier Kelp en de 100% natuurlijke zeep emulsie maken een zeer krachtige, snelle, hygiënische en verzorgende werking mogelijk!

Naast SoftShave zijn er meerdere soortgelijke producten op de markt. SoftShave is echter uniek! SoftShave is het eerste product dat niet bijtend, maar juist zacht en verzorgend is voor de huid en daarom ook geschikt is voor het hele lichaam!

Voordelen van SoftShave?

 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • Unieke formule
 • Krachtige en snelle werking
 • 2-voudige werking
 • Zeer gemakkelijk in gebruik
 • 100% natuurlijk
 • Neutrale geur en kleur
 • Vele positieve gebruikers
 • Zacht en verzorgend voor de huid
 • Werkt perfect i.c.m. nat scheren met scheerapparaat