WaveCare onderneemt maatschappelijk verantwoord!

Stop scheerirritatie met SoftShave en
bereik een gladder scheerresultaat!

SoftShave scheerlotion wordt op verantwoorde wijze ontwikkeld

Optimale prijs-kwaliteit verhouding

WaveCare kiest altijd voor een prijs-kwaliteit verhouding waarbij de wensen van de consument het belangrijkste zijn. Hiermee wordt bedoeld dat WaveCare een kwalitatief zo goed mogelijk product levert tegen een zo laag mogelijke kostprijs. Dat wil niet altijd zeggen dat Wavecare het goedkoopste product in de schappen is maar u weet wel dat u voor het geld dat u betaald het allerbeste product krijgt.

Vervuiling van de oceaan: Plastic Soep

Vervuiling van de oceanen is niet alleen een bedreiging voor bedrijven die leven van visserij en het oogsten van zeewieren zoals Kelp, maar voor iedereen en elk levend organisme op onze planeet. WaveCare werkt daarom alleen samen met bedrijven die op een verantwoorde manier omgaan met onze planeet.

Een van de grootste problemen die onze oceanen bedreigen is de steeds groter wordende plastic soep in de oceaan. Plastic hoort niet thuis in onze oceanen. De verontreiniging van de oceanen met plastic is een extra probleem naast de wereldwijde temperatuurstijging, de verzuring en overbevissing. De oceanen beslaan 72% van het aardoppervlak en zijn onze voornaamste zuurstofleveranciers. Verontreiniging door plastic vormt daarmee een ernstige bedreiging voor dit vitale aardse systeem, vooral omdat plastic niet langs de biologische weg wordt verteerd.

Recycle de SoftShave verpakking

Recycle onze verpakkingen. Gooit u alstublieft de lege verpakkingen niet klakkeloos in de vuilnisbak maar scheidt plastic, glas en papier uit uw afval. Dat is voor u als consument een kleine moeite en geeft onze kinderen en kleinkinderen de kans op een schoner milieu.

Het motto van WaveCare

WaveCare is ontwikkeld voor en door mensen die uiterlijke en lichamelijke gezondheid en verzorging hoog in het vaandel hebben staan. WaveCare doet er alles aan om dit over te brengen op producten zoals SoftShave.